Nyfödd

Nyföddfotografering

SarnehedPhoto – Din personliga nyföddfotograf i Enköping, Västerås, Uppsala och hela Sverige

Välkommen till eran nya familjemedlem!

En nyföddfotografering är ett minne för livet som man tar när bebisen är några dagar gammal; max en vecka gammal.
Dessa bilder som tas på eran nya familjemedlem kommer finnas kvar hela livet och som ni sedan kan visa för barnet när det är äldre.

När man bokar en nyföddfotografering bokar man 1-2 timmar främst för att tiden kommer behövas. Vid vissa tillfällen har barnet svårt att somna eller så behövs ett blöjbyte mitt i allting. Då är det bra att boka 1-2 timmar för att man ska hinna med allt även med hinder i vägen.

När ska vi boka?

En nyföddfotografering bokas in när barnet är mellan 5-10 dagar gammal. Och bör bokas så snart som möjligt när du är gravid. Bokar du i samband med gravidfotograferingen så får du 50 % på nyföddfotografering. 

Investering

Nyföddfotografering

Ingår i alla paket

Fotografering

1-2 timmars fotografering. Du väljer om vi ska vara utomhus eller om jag ska sätta upp min studio hemma hos dig. Jag har lite rekvisita man får låna. 

Personligt webbgalleri

Efter fotograferingen så går jag igenom alla bilder. Efter lite kärlek i datorn laddar jag upp bilderna i ett webbgalleri där ni väljer ut vilka bilder ni vill köpa. 

Beställning

Ni beställer bara de bilder ni verkligen vill ha och jag hjälper till med förstoringar, canvas och album. Nedan finns några paket som jag har satt ihop. Men går självklart att kombinera hur du vill ha det. 

Nyfödda 

5M1A1562
Emelia
Nyfödd-Stockholm-2019
Amanda
Nyfödd-2019
Ella

bokningsformulär