Bröllop

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

SarnehedPhoto – Din personliga bröllopsfotograf i Enköping, Västerås, Uppsala och hela Sverige

bröllop 2023/2024

Går ni i bröllopstankar? Vad roligt!

Jag som bröllopsfotograf är gärna med från tidig morgon till sen kväll och förevigar hela eran dag, så att ni har ett minne som ni kan titta tillbaka på när vännerna gått hem och i många år framöver. Era bröllopsbilder kommer att synas i erat hem; kanske en stor canvastavla över eran säng och ett fint bröllopsalbum som ligger på byrån i hallen som påminner er om eran fantastiska dag.  

Att anlita en professionell fotograf är en investering för livet; en professionell fotograf skapar de perfekta bilderna från eran underbara dag. Att välja fotograf kan vara svårt då alla har sin egen bildstil och berättar om eran dag på olika sätt. Ni ska kolla efter en stil ni gillar och som ni kan ha på väggarna hemma.

För mig är det viktigt att bilderna förmedlar kärlek, skratt, glädje och förväntan. Jag vill att ni ska vara era själva och hålla om varandra. Det kommer bli mycket kramar och pussar på eran fantastiska och kärleksfulla dag.   

brollop-mjölby
brollop-mjölby

Från bokning till leverans

1. Möte

Gillar ni min stil? Vill ni veta mera hur jag jobbar? Jag tar gärna en fika om ni bor nära Enköping eller ett Skype möte om ni bor långväga. Det är ett sätt för oss alla att känna om kemin är rätt och ni får chans att ställa frågor direkt.
Känns det rätt så är det bara att skicka in en bokningsförfrågan.  
 Bokningsformuläret finns längs ner på sidan. 

2. bokning

När ni har skickat in en förfrågan så kollar jag såklart om jag är ledig. Är jag ledig så skickar jag ett avtal till er. Ett avtal där det framgår vilket datum, plats och liten annan bra information om hur bröllopet kommer genomföras. När avtalet är påskrivet så får ni en bokningsfaktura på 25% av den totala kostnaden. När fakturan är betald så är datumet bokat till er. 

3. Provfotografering

Innan bröllopet sker en provfotografering där ni får en känsla hur det är att stå framför kameran, vi testar lite olika formationer och fotoplatser. Bilderna är perfekta för save the date kort eller själva inbjudningskorten. 

4. Bröllopsdagen

Den stora dagen är här! Dagen då ni blir man och fru. Dagen då ni lovar varandra evig kärlek och lycka. Dagen ni alltid kommer att minnas och se tillbaka på. Den dagen ni bara är er själva och njuter. Jag fotograferar hela dagen. Bröllopet blir som en berättelse i bilder från när solen går upp till månen lyser över er. 

5. Efter bröllopet 

När jag tackat för mig efter en underbar dag så åker jag hem, laddar över alla fantastiska bilder i datorn och gör en back-up.
En till två dagar senare får ni en första smygtitt på ca 10 bilder av eran fina dag. Jag gör ett urval på bilderna, sorterar bort bilder som är dubbletter och när någon blundar. Redigerar alla bra bilder som ni får! 

6. Leverans

Äntligen! Efter ca sex till tolv veckor är jag färdig med era minnesvärda bilder från eran fantastiska dag. Bilderna kommer i ett vackert webbgalleri där ni enkelt kan ladda ner och dela med er av bilderna till nära och kära. 

Efter leverans av era fantastiska bilder finns möjligheten att beställa produkter som album, canvas och utskrifter.  

Tack

Emil Särnehed på SarnehedPhoto för ett väl utfört arbete. Jag och min make gifte oss 18/7-20 och vi är väldigt nöjda med fotografierna.
Emil är duktig, engagerad, prisvärd, serviceinriktad och vi sänder våra starkaste rekommendationer.

Mvh

Makarna Christoffer och Sammy Fältstål.

Lediga lördagar 2023

Maj

6
13
20
27

Juni

3
10
17
24
 

Juli

1
8
15
22
29

Augusti

5
12
19
26

September

2
9
16
23
30

investering

Ingår i alla paket

Bröllopsmöte

Till alla bröllopsfotograferingar ingår en personlig konsultation. Jag vill lära känna er! Vi träffas över en fika eller via Skype, det som passar er bäst. 
Där pratar vi igenom eran stora dag,
jag lyssnar på era önskemål och vad som betyder mest för er på eran fina dag. 

provfotografering

Innan bröllopet sker en provfotografering där ni får en känsla hur det är att stå framför kameran, vi testar lite olika formationer och fotoplatser. Bilderna är perfekta för save the date kort eller själva inbjudningskorten. 

Alla bilder

Givetvis ingår alla bilder från eran fantastiska dag. En berättelse från början till slut. Leveranstiden är mellan 6-12 veckor men ni får en försmak redan dagen efter erat bröllop. 

Brons – 3 Timmar

 DET HÄR INGÅR
 • Planeringsmöte
 • Minst 75 st digitala bilder
 
 
 
 
 12 500 kr

 Silver – 6 Timmar

 DET HÄR INGÅR
 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Minst 200 st digitala bilder
 

 

 20 000 KR

guld – 9 Timmar

DET HÄR INGÅR

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Minst 300 st digitala bilder
 
 
 25 000 KR

 diamant – 12 Timmar

DET HÄR INGÅR

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Minst 500 st digitala bilder
 
 
30 000 KR

Fantastiska dagar 

Anders & Nathalie
Johan & Erika
Tobias & Emelie
Christoffer & Sammy

Bokningsformulär