Bröllop

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

SarnehedPhoto – Din personliga bröllopsfotograf i Enköping, Västerås, Uppsala och hela Sverige

Går ni i bröllopstankar? Vad roligt!

Jag som bröllopsfotograf är gärna med från tidig morgon till sen kväll; förevigar hela eran dag, så att ni har ett minne som ni kan titta tillbaka på när vännerna gått hem och i många år framöver. Era bröllopsbilder kommer att synas i erat hem; kanske en stor canvastavla över eran säng och ett fint bröllopsalbum som ligger på byrån i hallen som påminner er om eran fantastiska dag.  

Att anlita en professionell fotograf är en investering för livet; en professionell fotograf skapar de perfekta bilderna från eran underbara dag. Att välja fotograf kan vara svårt då alla har sin egen bildstil och berättar om eran dag på olika sätt. Ni ska kolla efter en stil ni gillar och som ni kan ha på väggarna hemma. 

För mig är det viktigt att bilderna förmedlar kärlek, skratt, glädje och förväntan. Jag vill att ni ska vara era själva och hålla om varandra. Det kommer bli mycket kramar och pussar på eran fantastiska och kärleksfulla dag.  

brollop-mjölby
brollop-mjölby
brollop-mjölby

Från bokning till leverans

Möte

Gillar ni min stil? Vill ni veta mera hur jag jobbar? Jag tar gärna en fika om ni bor nära Enköping eller ett Skype möte om ni bor långväga. Det är ett sätt för oss alla att känna om kemin är rätt och ni får chans att ställa frågor direkt.
Känns det rätt så är det bara att skicka in en bokningsförfrågan.  
 Bokningsformuläret finns längs ner på sidan. 

bokning

När ni har skickat in en förfrågan så kollar jag såklart om jag är ledig. Är jag ledig så skickar jag ett avtal till er. Ett avtal där det framgår vilket datum, plats och liten annan bra information om hur bröllopet kommer genomföras. När avtalet är påskrivet så får ni en bokningsfaktura på 25% av den totala kostnaden. När fakturan är betald så är datumet bokat till er. 

Provfotografering

Innan bröllopet går vi igenom bröllopsdagen om hur och när allt kommer att ske. Jag kommer att åka och rekognosera olika fotoplatser där fotograferingen kommer att ske under dagen. Innan bröllopet sker även provfotografering till er som bokat guld och diamant paketet (kan läggas till i silverpaketet. Se kostnad nedan). Perfekt till inbjudningskort och även  att ni får en känsla av att stå framför min kamera.   

Bröllopsdagen

Den stora dagen är här! Dagen då ni blir man och fru. Dagen då ni lovar varandra evig kärlek och lycka. Dagen ni alltid kommer att minnas och se tillbaka på. Den dagen ni bara är er själva och njuter. Jag fotograferar hela dagen. Bröllopet blir som en berättelse i bilder från när solen går upp till månen lyser över er. 

 

Efter bröllopet 

När jag tackat för mig efter en underbar dag så åker jag hem, laddar över alla fantastiska bilder i datorn och gör en back-up.
En till två dagar senare får ni en första smygtitt på ca 10 bilder av eran fina dag. Jag gör ett urval på bilderna, sorterar bort bilder som är dubbletter och när någon blundar. Redigerar alla bra bilder som ni får! 

Leverans

Äntligen! Efter ca sex till tolv veckor är jag färdig med era minnesvärda bilder från eran fantastiska dag. Bilderna kommer i ett vackert webbgalleri där ni enkelt kan ladda ner och dela med er av bilderna till nära och kära. Ett par veckor senare kommer sedan erat album. Bor ni nära Enköping levereras det personligen. 

Tack

Emil Särnehed på SarnehedPhoto för ett väl utfört arbete. Jag och min make gifte oss 18/7-20 och vi är väldigt nöjda med fotografierna.
Emil är duktig, engagerad, prisvärd, serviceinriktad och vi sänder våra starkaste rekommendationer.

Mvh

Makarna Christoffer och Sammy Fältstål.

investering

Ingår i alla paket

Bröllopsmöte

Till alla bröllopsfotograferingar ingår en personlig konsultation. Jag vill lära känna er! Vi träffas över en fika eller via Skype, det som passar er bäst. 
Där pratar vi igenom eran stora dag,
jag lyssnar på era önskemål och vad som betyder mest för er på eran fina dag. 

Alla bilder

Givetvis ingår alla bilder från eran fantastiska dag. En berättelse från början till slut. Leveranstiden är mellan 4-10 veckor men ni får en försmak redan dagen efter erat bröllop. I guld och diamant paketet ingår även ett lyxigt album. 

Samarbetspartners

När bokningsavgiften är betald och avtalet är påskrivet, så kommer ni få ett mail med fantastiska erbjudanden från mina samarbetspartners.
Det är allt från blommor, catering och bröllopskoordinator.

Silver

4 Timmar

 • Porträttfotografering
 • Vigsel
 • Gratulationer
 • Utskrift 30×42 cm

 

 

 

15 000 kr

Guld

8 Timmar

 • Provfotografering
 • Porträttfotografering
 • Vigsel
 • Gratulationer
 • Brudskål
 • Lyxigt album

 

 

20 000 kr

Diamant

12 Timmar

 • Provfotografering
 • Förberedelser
 • Första ögonblicket
 • Porträttfotografering
 • Vigsel
 • Gratulationer
 • Brudskål
 • Tårta
 • Brudvals
 • Lyxigt album

27 500 kr

Alla paket går självklart att att anpassa för just ditt bröllop då inget bröllop är det andra likt. Vet ni inte hur många timmar ni behöver? Fyll i bokningsformuläret nedan så hjälper jag er .

Fria resor inom 2 mil från Enköping centrum. Därutöver tillkommer milersättning.

Extra tillval

fantastiska dagar

Anders & Nathalie
Johan & Erika
Tobias & Emelie
Christoffer & Sammy

Bokningsformulär